24/01: “Geef jezelf een kusje.” (werkt vooral bij pijn en ziekte)

Wanneer kleine kinderen ziek zijn of pijn hebben, geven ouders vaak een kusje en ‘het is over”. Het mooie is dat het vaak nog werkt ook. De werkzame stoffen van dit medicijn zijn liefde, aandacht, zachtheid en zorgzaamheid.

Zoals het bij kleine kinderen werkt, zp kan het ook bij onszelf werken. Doe het volgende:
Herinner je een of meer van de mooiste momenten uit je leven. Momenten die gevuld zijn met geluk, liefde, blijdschap, verwondering. Alle gevoelens die bij die herinnering horen breng je via die kus over op de zere plek of in je zieke lichaam. Doe dit zo concreet mogelijk, bv. door te visualiseren dat al die geweldig mooie gevoelens echt in je lippen zitten en op het moment van de kus daadwerkelijk vanuit je lippen de zere plek of je lichaam instromen. Het maakt daarbij niet uit of je jezelf echt kust of alleen in je verbeelding. Beide is goed.

Je hebt nu heel veel goede energie gebracht op een plek met verkeerde energie. En daarmee doe jij op mentaal niveau wat jouw lichaam ook al op fysiek niveau doet: ervoor zorgen dat goede energie (fysiek dus rode en witte bloedcellen) elimineert wat slecht is (bacterie, virus, tumor). Zo zie je maar weer: zo’n kusje is zo gek nog niet.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s